Οι Υπηρεσίες

services.jpg

Οι Υπηρεσίες μας

Είμαστε ένα ιδιωτικό ινστιτούτο στη Λευκωσία, το οποίο προσφέρει βοήθεια σε μαθητές για σχολικά μαθήματα και τους προετοιμάζει για τελικές εξετάσεις:

Βοήθεια Σχολικών Μαθημάτων

Οι έμπειροι και παθιασμένοι δάσκαλοί μας προσφέρουν εξατομικευμένη υποστήριξη σε διάφορα θέματα, βοηθώντας τους μαθητές να κατανοήσουν περίπλοκες έννοιες, να βελτιώσουν την κατανόησή τους και να ενισχύσουν τους βαθμούς τους.

Φροντιστήριο Ατομικό - One-on-One

Προσφέρουμε ατομικές συνεδρίες διδασκαλίας προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες και στα στυλ μάθησης. Αυτή η εξατομικευμένη προσέγγιση δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να λάβουν εστιασμένη προσοχή και να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους.

Μικρές ομαδικές τάξεις

Στις μικρές ομαδικές μας τάξεις, οι μαθητές επωφελούνται από περιβάλλοντα συνεργατικής μάθησης, όπου μπορούν να εμπλακούν με συνομηλίκους και να επωφεληθούν από διαφορετικές προοπτικές, ενώ λαμβάνουν καθοδήγηση από ειδικούς.

Υλικό μελέτης

Το ινστιτούτο μας παρέχει υψηλής ποιότητας υλικό μελέτης, συμπεριλαμβανομένων εγχειριδίων, βιβλίων εργασίας και ψηφιακών πόρων, σχεδιασμένο να συμπληρώνει τη μάθηση στην τάξη και να βελτιώνει την κατανόηση.

Προετοιμασία Εξετάσεων

Ειδικευόμαστε στην προετοιμασία των μαθητών για τελικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων των εξετάσεων O-Level, A-Level και άλλων διεθνών ή τοπικών εξετάσεων. Τα αυστηρά προγράμματά μας περιλαμβάνουν εικονικές εξετάσεις, έγγραφα πρακτικής και στοχευμένη αναθεώρηση για να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές είναι πλήρως προετοιμασμένοι να διαπρέψουν.
owl-white.png
owl-white.png

Διεύθυνση

Αντώνη Παυλίδη 36Α, 2323 Λακατάμια, Λευκωσία, Κυπρος

Τηλέφωνο

+357 99923295